Welkom op de website van Kinesiste Elke Vande Walle

Teaser LPG 3

 Kine-Balance, dé professionele LPG en endermologie partner voor Paal, Beringen, Heusden-Zolder, Lummen, Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg en Limburg.

 
 

START NU!!

Voor de vroege vogels!

Actie Lente 2018:

Om te starten: 10 beurten + 1 beurt gratis + gratis LPG-pakje: 399€

OF

15 beurten + gratis LPG-pakje +

box “Concentré Minceur Express J14 LPG”* (twv 77€, ook apart te verkrijgen): 599€

image008 image009 

 

Online reserveren
* Om de zomer in te gaan met een slank en strak lichaam intoduceert LPG De Concentré Minceur Express J14, een drankje die ontwikkeld is om vetten te verbranden, te draineren en het silhouet af te lijnen. In het kader van een gezonde levenstijl, helpt een evenwichtige voeding, de actie van dit slankheidsconcentraat, de mechanische stimulatie van de Cellu M6® en de Endermologie cosmetica om komaf te maken met hardnekkige vetten.

De Concentré Minceur Express J14 LPG® is een formule op basis van 5 planten in synergie met caféine en L-Carnitine voor een maximaal resultaat :

– kola laat toe om de vetten te verbranden
– Groene thee stimuleert het metabolisme, bevordert de afvoer van vetten en levert een bijdrage om gewicht te verliezen.
– De es, vlier, en zwarte bes bevorderen de afvoer van vocht en afvalstoffen in het organisme

– Verpakt in onbreekbare unicadose® van 10 ml, is de Concentré Minceur Express J14 LPG® eenvoudig in gebruik: een dosis per dag, tijdens de maaltijd, liefst tijdens het onbijt, puur of in water verdund. Tropische smaak (sinaasappel & perzik).

De Concentré Minceur Express J14 LPG® is beschikbaar in 3 programma’s:

• “Objectief volumeverlies” :
1 doos van 14 unicadose® van 10 ml
+ 1 Gel Lipo-Réducteur LPG 150 ml

• « Objectief Adipeuse Cellulite ” :
1 doos van 14 unicadose® van 10 ml
+ 1 Complexe Anti-Capitons LPG 150 ml

• “Objectief Aqueuze Cellulite ” :
1 doos van 14 unicadose® van 10 ml
+ 1 Sérum Detox Drainant LPG 150 ml


Over LPG:

Endermologie is een exclusieve celstimulatiewetenschap door mecano-stimulatie. Ze werd in 1986 door LPG ontwikkeld en laat toe om op een 100% natuurlijke manier de huidverouderingsverschijnselen en vetophopingen te behandelen.

Endermologie hergroepeert de toepassingen voor schoonheid van het lichaam en het gezicht (Lipomassage en Endermolift). Het doel van deze handelingen, via hun impact op de trofische stoornissen van de weefsels, is welzijn en de strijd tegen bestendige vetten en veroudering.

LIPOMASSAGE: voor wie?

Voor de vrouw:

  • Last van cellulite?
  • U raakt ondanks een gezonde lifestyle lokale overbelastingen niet kwijt?
  • U wenst een afgelijnd silhouet en een strakke huid?
  • U wenst na een bevalling snel uw lijn terug te vinden?
  • U ondergaat liever de onesthetische gevolgen veroorzaakt door de hormonale schommelingen van de menopauze niet?

 

Voor de man:

  • Ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon raakt u op sommige plekken uw vetbandjes niet kwijt?
  • U hebt gewicht verloren en u wilt uw lichaam vormgeven?
  • U hebt geen tijd om te sporten en u wilt graag uw «love handles» kwijt?

 
LIPOMASSAGE: uw schoonheidsideaal herwaarderen…

Het evenwicht tussen opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces waarvoor de slankheidcellen (adipocyten) instaan. Ondanks een gezonde lifestyle en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt. Lokale vetophopingen en cellulite worden zichtbaar.

HET GEHEIM? De vetcellen heropvoeden.

Deze gebrevetteerde slankheidstechniek laat toe om de vatafbraak (lipolyse) te stimuleren en te ondersteunen om locale onesthetische overbelastingen weg te werken. De mechanische stimulatie ontkent in de diepte een biologische respons: vetten worden vrijgegeven en productie van elastine en collageen aangewakkerd.
 
RESULTAAT: Een slank en strak silhouet en op een natuurlijke manier.

ENDERMOLOGIE: in het hart van de cel stimuleren.

ENDERMOLOGIE is een wetenschap van celstimulatie die door LPG is ontwikkeld en door meer dan 110 wetenschappelijk studies is onderbouwd. De techniek is pijnloos en niet invasief.

 

Hoe verloopt een Lipomassage programma?

Etape 1: EvaluatieDeze eerste stap laat toe om uw objectieven vast te leggen. Nadat u een vragenlijst heeft beantwoord zal een eerste fotografische evaluatie gebeuren en een analyse van de probleemzones. Dan wordt een behandelplan opgesteld.

 

Etape 2: BehandelingNadat u uw ENDERMOWEAR pakje heeft aangetrokken gaat u comfortabel liggen op de behandeltafel en geniet u van 35 minuten welbehagen en ontspanning. Op het programma zijn 4 acties voorzien: vetten afvoeren, de huid verstevigen, cellulite gladmaken en contouren aflijnen. Op een natuurlijke en pijnloze manier!

 

Etape 3: Resultaten opvolgenTijdens uw LIPOMASSAGE programma wordt regelmatig de evolutie van uw resultaten ten opzichte van de vastgelegde objectieven geëvalueerd. Na de basissessies word een stimulatieprogramma (1 sessie per maand) besproken om de behaalde resultaten te verfijnen en te onderhouden.

 

Kine-Balance, de LPG en endermologie partner voor Paal, Beringen, Heusden-Zolder, Lummen, Tessenderlo, Ham en Leopoldsburg.