LPG

Na 30 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek, creëert LPG® een nieuw patent om al deze natuurlijke mechanismen te beheersen tijdens één enkele behandeling.

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

De gepatenteerde behandelingskoppen van LPG® maken het mogelijk om signalen naar de cellen te sturen en zorgen voor ongelooflijke resultaten:

Voor het lichaam

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

MEER INFORMATIE

Cellulitis gladstrijken

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Terug lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

*** PRAKTISCH: Endermologiebehandelingen 

Uw verzorging op maat: 1 tot 8 zones*

Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten

Kenmerkende behandelingen:

30′ Detox

Activeert de bloedsomloop om in te werken op de waterretentie en de toxines te draineren: de huid krijgt “opnieuw geoxygeneerd” Voor een onmiddellijk dynamiserend effect en een gevoel van lichtheid.

30′ Relaxatie

Maakt de spieren los, elimineert stress en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning. Om lichaam en geest in evenwicht te brengen.

30′ Endermopunctuur

Uitzonderlijke behandeling die tegelijkertijd inwerkt op de adipocyten (slankheidscellen), de fibroblasten (jeugdigheidscellen) en om hun omgeving voor een maximale doeltreffendheid. Verfijnt het figuur en strijkt cellulitis glad.

*** LIPOMASSAGE → VOOR WIE?

  • Last van cellulite?
  • U raakt ondanks een gezonde lifestyle lokale overbelastingen niet kwijt?
  • U wenst een afgelijnd silhouet en een strakke huid?
  • U wenst na een bevalling snel uw lijn terug te vinden?
  • U ondergaat liever de onesthetische gevolgen veroorzaakt door de hormonale schommelingen van de menopauze niet?
 

*** VERLOOP VAN EEN LIPOMASSAGE-PROGRAMMA:

Etape 1: Evaluatie
Deze eerste stap laat toe om uw objectieven vast te leggen. Nadat u een vragenlijst heeft beantwoord zal een eerste fotografische evaluatie gebeuren en een analyse van de probleemzones. Dan wordt een behandelplan opgesteld.
 
 
 
Etape 2: Behandeling
Nadat u uw ENDERMOWEAR pakje heeft aangetrokken gaat u comfortabel liggen op de behandeltafel en geniet u van 30 minuten welbehagen en ontspanning.
 
Op het programma zijn 4 acties voorzien:
       * vetten afvoeren
       * de huid verstevigen
       * cellulite gladmaken
       * contouren aflijnen
 
Etape 3: Resultaten opvolgen
Tijdens uw LIPOMASSAGE programma wordt regelmatig de evolutie van uw resultaten ten opzichte van de vastgelegde objectieven geëvalueerd.
 
Na de basissessies (10 sessies) wordt een stimulatieprogramma (1 sessie per maand) besproken om de behaalde resultaten te verfijnen en te onderhouden.
 

*** ENDERMOWEAR LPG® 

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen.

Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

endermowear LPG